Acasa Revista Presei Revista presei, 4 sept.: Lotus a recrutat un om Ferrari. Daimler si Porsche reduc programul de lucru. Mini vrea sa scoata doua noi modele

Revista presei, 4 sept.: Lotus a recrutat un om Ferrari. Daimler si Porsche reduc programul de lucru. Mini vrea sa scoata doua noi modele

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Dany Bahar, directorul comercial Ferrari, este asteptat sa preia functia de presedinte executiv in cadrul Lotus. Bahar este unul din oamenii care au sustinut proiectul Ferrari 458 Italia, scrie automarket.ro.

Daimler si Porsche vor reduce programul de lucru la fabricile din Germania, in ultima parte a anului 2009, abandonand sperantele ca tendinta descendenta a vanzarilor va putea fi inversata rapid, informeaza Mediafax. In pofida vanzarilor record din China si a celor consemnate in cazul unor modele noi, Daimler intentioneaza sa introduca un program de lucru mai scurt, in trimestrul al patrulea, scrie capital.ro.

BMW a anuntat ca la uzina engleza Mini din Oxford urmeaza a fi construite doua noi modele, inclusiv o varianta a conceptului Coupe ce va fi prezentat la Frankfurt, scrie Financial Times. In primavara Mini a renuntat la 850 de muncitori din Anglia, insa revenirea vanzarilor i-au facut pe britanici sa reangajeze o parte dintre ei, potrivit hotnews.ro.

Compania Preh GmbH din Bad Neustadt/ Saale (Germania) a deschis oficial o noua unitate de productie in Brasov, unde va produce comutatoare multifunctionale pentru volan si sisteme de reglaj climatizare in special pentru constructori auto germani, a anuntat compania, scrie hotnews.ro.

Lasa un comentariu