Acasa Revista Presei Revista presei, 3 sept.: Prima de casare ar putea ajunge la 2.800 euro. Piata auto din SUA, prima crestere din ultimii doi ani

Revista presei, 3 sept.: Prima de casare ar putea ajunge la 2.800 euro. Piata auto din SUA, prima crestere din ultimii doi ani

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Prima de casare in cadrul programului „Rabla” ar putea ajunge la 11.400 de lei (2.700 de euro) incepand cu anul viitor, prin admiterea la casare a pana la trei „rable” de fiecare cumparator de masina noua, potrivit unei propuneri avansate de Ministerul Mediului. In prezent poate fi casata o singura „rabla”, iar valoarea primei de casare este de 3.800 de lei (900 de euro), scrie Ziarul Financiar.

Piaţa auto din SUA a crescut în luna august pentru prima dată în ultimii doi ani, cu 1%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, sprijinită de programul guvernamental de înnoire a parcului auto, transmite AFP, informatie preluata de capital.ro.

Guvernul francez a hotarat sa continue programul Rabla pana in 2011, anuntul fiind facut in aceeasi zi in care nemtii au epuizat bugetul pentru propria versiune a programului, relateaza automarket.ro.

Lasa un comentariu