Acasa Kia Kia C’eed facelift, noul Kia Sorento si Kia Soul ajung in Romania in aceasta toamna

Kia C’eed facelift, noul Kia Sorento si Kia Soul ajung in Romania in aceasta toamna

de Adrian Niculescu

noul Kia Sorento (sursa - Kia)
noul Kia Sorento (sursa - Kia)

Kia C’eed facelift, noua generatie a SUV-ului Kia Sorento si Kia Soul vor fi lansate in Romania in toamna acestui an, urmand ca modelul Kia Venga sa ajunga la noi in ianuarie 2010, au declarat pentru 0-100.ro oficialii importatorului Kia, Kia Romauto.

Toate aceste modele, alaturi de un model hibrid alimentat cu GPL si curent electric, denumit Kia Forte LPI Hybrid Sedan, vor fi prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt.

Kia C'eed facelift (sursa - Kia)
Kia C'eed facelift (sursa - Kia)

Familia restilizata de modele C’eed, care cuprinde o varianta de caroserie cu cinci usi, alta cu trei usi si un break, va fi disponibila in Romania in a doua parte a lunii septembrie. Varianta cu trei usi a suferit modificari doar la interior, in timp ce celelalte doua versiuni au fost restilizate si la exterior.

Tot la sfarsitul lunii septembrie sau cel mai tarziu la inceputul lunii octombrie va fi lansat si modelul Soul.

Noua generatie a SUV-ului Sorento va fi lansata in Romania in luna octombrie, potrivit oficialilor Kia. Masina va fi echipata cu un nou propulsor diesel de 2,2 litri, Euro 5, si va fi disponibila cu o cutie de viteze automata cu sase trepte dezvoltat integral de Kia.

Kia Venga (sursa - Kia)
Kia Venga (sursa - Kia)

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre