Acasa Revista Presei Revista presei, 31 august: Angajatii Dacia vin la lucru, dupa vacanta. Renault a oprit productia Velsatis. Angajatii VW si Porsche vor actiuni la grupul VW

Revista presei, 31 august: Angajatii Dacia vin la lucru, dupa vacanta. Renault a oprit productia Velsatis. Angajatii VW si Porsche vor actiuni la grupul VW

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Uzina Dacia, intreaga platforma industriala de la Mioveni si fabricile furnizorilor de componente auto vor relua luni activitatea, dupa ce s-au aflat in revizie tehnica in luna august, transmite Mediafax, informatie preluata de capital.ro.

Rowan Atkinson, interpretul lui Mr. Bean, va sarbatori 20 de ani de la nasterea celebrului personaj impreuna cu cei de la Mini, la festivalul Goodwood Revival. Mini-ul lui Mr. Bean, vopsit in galben cu dungi negre, va fi si el prezent la eveniment, scrie automarket.ro.

Fabrica Renault din Sandouville a incetat productia modelului de clasa mare, Vel Satis. Nu mai era nici o surpriza, succesul comercial fiind aproape inexistent. Am putea spune ca e surprinzator faptul ca cei de la Renault au renuntat abia acum la acest model, in conditiile in care productia zilnica se situa intre 5 si 10 unitati, potrivit promotor.ro.

Angajatii Volkswagen si Porsche, in numar de circa 370.000, fac eforturi, prin intermediul sindicatelor, pentru a obtine o participatie de pana la 5% din actiunile grupului VW, potrivit unui lider sindical, citat sambata in presa locala, transmite Reuters, potrivit MEDIAFAX.

Lasa un comentariu