Acasa Revista Presei Revista presei, 28 august: Land Rover LRX vine in 2010. Rompetrol a ieftinit benzina, dar nu si motorina. Chrysler si Nissan rup colaborarea

Revista presei, 28 august: Land Rover LRX vine in 2010. Rompetrol a ieftinit benzina, dar nu si motorina. Chrysler si Nissan rup colaborarea

de Adrian Mitrea

 

Revista Presei

Land Rover va lansa versiunea de serie a conceptului LRX in vara anului 2010, atunci cand va sarbatori si 40 de ani de existenta. SUV-ul coupe va beneficia de serviciile unui motor electric, scrie automarket.ro.

In timp ce piata auto din Bucuresti si Ilfov este „dominata” de masini noi, cei din Transilvania aleg in continuare sa cumpere mai multe masini second-hand importate din Vest, potrivit unei analize realizate de Ziarul Financiar.

Rompetrol a redus cu 3 bani pretul litrului de benzina, in timp ce preturile la sortimentele de motorina au ramas neschimbate.

Astfel, din 28 august, preturile la pompa vor fi urmatoarele:

Benzina Efix 95 – 4,03 lei/litru
Benzina Alto 101 – 4,64 lei/litru

Diesel Efix – 3,84 lei/litru
Diesel Alto 55 – 4,13 lei/litru

Ultima modificare de pret a fost efectuata in 22 august, relateaza capital.ro.

Constructorii de automobile Chrysler, din SUA, si Nissan, din Japonia, au renuntat din cauza turbulentelor din industria auto la un proiect elaborat anul trecut prin care si-ar fi livrat reciproc automobile, potrivit BBC, relateaza MEDIAFAX.

Lasa un comentariu