Acasa Revista Presei Revista presei, 6 august: Taxa de la Fetesti-Cernavoda ramane. BYD il face mai bogat pe Buffet. Revenirea lui Schumi in F1 nu mai e sigura

Revista presei, 6 august: Taxa de la Fetesti-Cernavoda ramane. BYD il face mai bogat pe Buffet. Revenirea lui Schumi in F1 nu mai e sigura

de Adrian Niculescu

Revista Presei

Politia din Coreea de Sud a intervenit cu elicoptere si trupe speciale pentru a evacua uzina producatorului auto Ssangyong unde cateva sute de muncitori protesteaza de doua luni si au ocupat cladirile. Fortele de ordine au evacuat aproape toate cladirile, in afara de atelierul de vopsitorie, scrie Reuters. Ssangyong e in restructurare judiciara si lichidarea este tot mai aproape, relateaza hotnews.ro.

Un stat care percepe vinieta, asa cum este Romania, poate aplica taxe pentru utilizarea de drumuri si poduri, a comunicat Serviciul de presa al CE, la o solicitare MEDIAFAX, adaugand ca deocamdata nu a fost primita de catre Comisie o plangere referitoare lataxa de pod Fetesti-Cernavoda.

Dupa ce anul trecut a investit in firma chineza BYD, Warren Buffet s-a pomenit in acest an mai bogat cu… un miliard de dolari, datorita cresterii spectaculoase a actiunilor companiei auto chineze, arata promotor.ro.

Michael Schumacher ar putea fi nevoit sa renunte la planurile pentru revenirea in Formula 1 daca problemele pe care le are la gat nu vor fi rezolvate in cel mai scurt timp, potrivit automarket.ro.

Lasa un comentariu