Acasa Chrysler Grupul BDT a deschis un service auto multimarca de un milion de euro

Grupul BDT a deschis un service auto multimarca de un milion de euro

de Adrian Niculescu

Ford BDT

Grupul Business Development Team (BDT), specializat in comercializare, service si inchirieri auto, a deschis un service auto multimarca in localitatea Popesti Leordeni, in partea de sud a Capitalei, in urma unei investitii de un milion de euro, a anuntat compania.

Service-ul, denumit BDT Cars Service Multibrand, deserveste toate marcile care se comercializeaza in Romania. Unitatea este construita pe o suprafata de teren de 5.000 de metri patrati si este dotata cu 13 elevatoare, are 35 de posturi de lucru si poate gazdui masini pe locurile de parcare din incinta service-ului.

BDT Cars Service Multibrand ofera servicii de mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie, diagnoza, ITP (Inspectii Tehnice Periodice) si service roti.

„In conditiile actuale, in care vanzarile auto traverseaza o perioada dificila, am considerat oportun sa ne axam pe cerintele post vanzare ale clientilor nostri, si, ca atare, am deschis locatia din Popesti Leordeni. Investitia se ridica la aproximativ un milion de euro (…)”, a declarat directorul general al BDT Cars, Tellu Striinu, intr-un comunicat de presa.

BDT Assistance

Compania a lansat de asemenea un serviciu de asistenta rutiera, denumit BDT Assistance. Serviciul este disponibil 24 de ore din 24, sapte zile din sapte, in Bucuresti si in 16 judete din tara (Ilfov, Constanta, Calarasi, Ialomita, Buzau, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Arges, Teleorman, Valcea, Gorj, Mehedinti, Dolj, Brasov, Covasna).

BDT si-a propus ca pana la sfarsitul acestui an sa acopere toate judetele tarii cu serviciul de asistenta rutiera.

Despre BDT

BDT Group, fondat in anul 1999, este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de retail auto din Romania.

Grupul comercializeaza marcile Ford, Mazda, Chrysler, Jeep, Dodge si include o companie specializata in comertul cu masini premium, denumita Carlex. BDT Group ofera si servicii de buy-back, asigurari si rent a car.

Afacerile BDT Group au crescut anul trecut cu 36%, de la 186,29 milioane lei (55,8 milioane euro) in 2007 la 235,73 milioane de lei (64 milioane euro), sustinute de lansarea de modele si extinderea portofoliului de marci.

Lasa un comentariu