Acasa Opel Asa va arata urmasul lui Opel Astra GTC

Asa va arata urmasul lui Opel Astra GTC

de Adrian Niculescu

Opel Astra GTC Render

Inlocuitorul modelului Opel Astra GTC va arata ca in imaginea de mai sus, cel putin asa sustin colegii de la worldcarfans.com. „Va avea o executie dramatica, foarte aproape de schita. Uitati-va la actuala versiune cu trei usi si apoi ganditi-va ce va fi urmatoarea generatie”, a declarat designerul masinii, Malcom Ward.

Desi pana la aparitia masinii, in 2011, mai este destul de mult timp, schita ofera detalii interesante despre cum va arata viitorul GTC.

Partea frontala a masinii va fi dominata de o grila uriasa, farurile vor avea tehnologie LED si jante de dimensiuni mari, cel mai probabil de la 17 inci in sus. La fel ca la Opel Insignia.

Despre motoare nu putem decat specula ca masina va fi echipata cu un propulsor pe benzina de 1,4 litri normal aspirat de 95 Cai Putere (o varianta imbunatatita a actualului motor de 1,4 litri de 90 CP) si cu un motor de 1,4 litri turbo in mai multe variante de putere – cel mai probabil cu 120 si 140 CP. De asemenea, propulsorul turbo pe benzina de 1,6 litri (180 CP) va fi nelipsit din gama.

Lasa un comentariu