Acasa BMW BMW M3 Edition

BMW M3 Edition

de Adrian Niculescu

P90047829

Bazat pe M3 Coupe, BMW M3 Edition este diferit atat din punct de vedere al formei cat si a instrumentelor de bord si a functiilor suplimentare disponibile fata de original. Ele vor intra pe piata in toata lumea incepand cu luna iulie a acestui an.

Patru nuante de culori vor fi disponibile pentru inceput si anume „alb alpin”, „negru”, „galben dakkar” si „albastru metalizat monte carlo”.

Perioada de productie a modelului va fi de sase luni, facand din el un exemplar exclusivist.

Vorbind despre partea estetica a masinii, observam ca interiorul si exteriorul sunt vopsite in aceeasi culoare. Clasica grila sub forma a doi rinichi gasita in partea din fata, grilele laterale precum si tevile de esapament sunt cromate.

O atentie deosebita a fost data interiorului, care la modelul negru prezinta accente de alb pe usi si pe suportul din mijlocul scaunelor, precum si pe partea superioara a bordului.

Acesta asezare a culorilor este inversata la modelul alb iar deschiderile capotei sunt de culoare neagra la toate masinile.
P90047830

M3 Edition vine echipat cu niste jante speciale, facute dintr-un aliaj de aluminiu, dimensiunea lor fiind de 19 inci.

Suspensiile sunt sport, coborand intreaga masina cu aproximativ 10 mm.

In ceea ce priveste motorul folosit, acesta este un V8 de 4 litri care produce nici mai mult nici mai putin de 420 de Cai Putere. Vitezometrul parcurge drumul de la 0 la 100km/h in 4,6 secunde.

M3 Edition vine echipat cu un acoperis foarte usor din fibra de carbon, optiunile incluzand un sistem care ii permite soferului sa isi configureze suspensiile si functiile trenului de rulare in modul dorit.

P90047828

Lasa un comentariu