Acasa Fiat Fiat si Diesel au creat un exemplar unicat 500C

Fiat si Diesel au creat un exemplar unicat 500C

de Adrian Niculescu

ab580web-500c-diesel-01

Fiat si cunoscuta firma producatoare de imbracaminte Diesel au colaborat pentru a crea un automobil unic Fiat 500C. Nu este o incercare de a readuce industria auto „la moda” in conditiile crizei economice, tinta fiind gala „Cinema against AIDS”, care va avea loc la sfarsitul acestei luni la Cannes. Acolo urmeaza sa fie vanduta acesta masina, toti banii astfel obtinuti urmand sa fie donati AmFAR (American Foudation for AIDS Research).

Nume sonore precum fostul presedinte american Bill Clinton, actrita Sharon Stone, producatorul de filme Harvey Weinstein si cantareata Annie Lennox, precum si multi altii, vor participa la acesta gala pentru a ajuta fundatia in lupta ei contra SIDA, scrie autoblog.com.

Toti cei implicati spera sa depaseasca incasarile de la editia precedenta, care s-au situat in jurul a sapte milioane de dolari.

Fiat 500C by Diesel vine echipat cu un acoperis soft-top din material textil in stil retro, o vopsea speciala de nuanta verde metalizat si beneficiaza de finisaje speciale, atat in interior cat si la exterior.

Masina vine echipata cu un motor Fiat de 1,4 litri, care dezvolta 100 de Cai Putere, singurul exemplar produs urmand sa plece acasa cu fericitul castigator al licitatie din data de 21 mai.

1 comentariu

Mikke 20 mai 2009 - 02:37

Foarte tare…

Reply

Lasa un comentariu