Acasa BMW Dealerul Grup West a deschis un centru BMW, in Satu Mare, investitie de 1,5 milioane euro

Dealerul Grup West a deschis un centru BMW, in Satu Mare, investitie de 1,5 milioane euro

de Adrian Mitrea

BMW Group West Motors (sursa - BMW Group Romania)

Dealerul Grup West, care activeaza in zona de Vest a tarii, cunoscut in principal ca reprezentant al marcilor Opel in Arad si BMW in Oradea, a inaugurat un nou centru BMW, de data aceasta in Satu Mare. Inaugurarea a avut loc in sfarsitul de saptamana 15-17 aprilie, marcand o investitie de 1,5 milioane euro si zece noi locuri de munca create.

Constructia centrala are spatiul util de peste 1500 metri patrati. Acesta include un showroom cu posibilitatea de a prezenta patru automobile in interior si unul in exterior, intr-o zona dedicata, dar si un centru de automobile rulate BMW Premium Selection.

Zona de service are o suprafata totala de 1000 metri patrati si permite lucrari simultane la 12 automobile.

Investitia realizata pentru a reprezenta BMW in zona de Vest a tarii vine dupa ce Grup West a piedut marcile Chevrolet si Saab (pe care le comercializa alaturi de Opel) din motive evidente: Chevrolet a fost retrasa din Europa de catre compania-mama General Motors, iar Saab a intrat in faliment si este in prezent o marca auto defuncta. Ramas doar dealer Opel, Grup West a cautat sa-si reintregeasca portofoliul de marci comercializate.

„Ne adresam pietei locale si vrem sa lucram cu si pentru piata locala. De aceea intreaga investitie s-a realizat cu furnizori si antreprenori din Satu Mare, cu putine exceptii, acolo unde nu exista acoperire locala. Am vrut astfel sa contribuim la dezvoltarea economica a orasului si suntem mandri ca avem, cu solutii locale, un centru care respecta toate standardele BMW”, a explicat Aron Marton, director general Group West Motors Satu Mare.

Denumirea oficiala a dealerului este Group West Motors si face parte din lantul de firme Grup West.

„Group West Motors este o companie nou infiintata in grupul nostru de firme pentru a sustine noul dealership BMW in Satu Mare. Ne bazam pe sustinerea celorlalte companii din grup, care vin cu experienta in vanzarile BMW in alte regiuni, dar si un portofoliu de clienti important in Satu Mare. Credem in potentialul marcii BMW, este cea mai valoroasa marca premium de automobile din lume si vine cu o gama foarte bogata de modele, care adreseaza multe segmente in piata – de la gama SUV, pana la modele ecologice, asa cum este noul Seria 3 plug-in hybrid”, a spus Marton.

BMW a incheiat anul 2015 cu vanzari in crestere cu 20,4% pe masinilor noi din Romania, pana la un total de 1973 unitati.

Lasa un comentariu