Acasa Bentley Bentley recheama in service 59 de masini vandute in Romania – de la piulita la incendiu

Bentley recheama in service 59 de masini vandute in Romania – de la piulita la incendiu

de Adrian Mitrea

Bentley Continental GT V8 S (sursa - Porsche Inter Auto)

Bentley recheama in service 59 de automobile vandute in Romania, produse in perioada februarie 2011 – iunie 2014, deoarece slabirea unei piulite de la baterie poate pune clientii in imposibilitatea de a porni masina sau, in cazuri extreme, se poate produce un incendiu, a anuntat reprezentantul local al marcii.

“La autovehiculele Bentley Continental GT/GTC/Flying Spur si noul Flying Spur exista posibilitatea ca un cablu al bateriei de 12V sa prezinte o conexiune slaba cu piulita la trecerea acestuia din compartimentul motor inspre habitaclu, prin partea dreapta. Acest lucru ar putea duce la o situatie in care clientul ar fi in imposibilitatea de a mai porni motorul sau, in cazuri extreme, sa ia foc”, noteaza Bentley.

Reparatia consta in inlocuirea piulitei originale cu o piulita cu antidesfacere si strangerea acesteia la un cuplu corect.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

Pana acum, in 2015, alte rechemari in service, in Romania, au fost facute de Nissan, Volvo, Mitsubishi, Toyota, Renault, Opel, Honda, Mercedes-Benz, Opel si Volkswagen. AICI poti vedea toate campaniile de rechemare facute de producatorii auto, pe piata din Romania.

Lasa un comentariu