Acasa Ford VIDEO: Ford EcoSport in actiune, masina care ar putea intra in productie la Craiova

VIDEO: Ford EcoSport in actiune, masina care ar putea intra in productie la Craiova

de Adrian Mitrea

Ford EcoSport (sursa - 0-100.ro)

Ford EcoSport – cel mai mic SUV Ford – este acum disponibil la vanzare si in Romania, iar mai important este faptul ca aceasta masina este modelul Ford cu cele mai mari sanse sa intre in fabricatie la Craiova, alaturi de B-MAX. Iata un scurt clip din care sa va faceti o idee despre cum arata si cum merge masina.

Variantele Ford EcoSport produse pentru Europa au garda la sol cu 10 mm mai redusa, punte spate cu 17% mai rigida, bara stabilizatoare pe fata cu 19% mai rigida si un sistem de directie cu 5% mai rapid. Masina vine doar cu tractiune fata.

Primele versiuni, importate in Europa in 2013 si 2014, avea setarile specifice pietelor non-europene, iar in urma reactiilor clientilor Ford a adus imbunatatiri masinii fara sa-i faca un facelift vizibil.

Masina vine cu motorizari pe benzina de 1 litru (125 CP) si 1,5 litri (112 CP), precum si cu un motor turbo diesel de 1,5 litri (95 CP). Versiunile cu transmisie manuala au 5 viteze, iar o transmisie cu dublu ambreiaj (Powershift) si sase trepte este oferita pe motorul pe benzina natural aspirat de 1,5 litri.

Mai multe detalii si specificatii ale masinii din clip pot fi consultate AICI, iar despre disponibilitatea modelului EcoSport in Romania puteti citi AICI.

Lasa un comentariu