Acasa Mazda Mazda6 restlizitata debuteaza la Salonul Auto de la Geneva si ajunge in Romania in mai-iunie

Mazda6 restlizitata debuteaza la Salonul Auto de la Geneva si ajunge in Romania in mai-iunie

de Adrian Mitrea

Mazda va prezenta la inceputul lunii martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, o varianta restilizata (facelift) a modelului Mazda6, urmand ca masina sa fie disponibila si la noi in tara in lunile mai-iunie.

Mazda6 facelift integreaza noua grila frontala a gamei, alaturi de faruri si stopuri redesenate, a anuntat Mazda Romania.

Pentru varianta restilizata vor fi disponibile sase motorizari, incluzand si un nou propulsor pe benzina de doi litri (2,0 DISI), mai economic si mai putin poluant decat motorul de doi litri pe care il inlocuieste.

Potrivit Mazda, transmisia automata cu cinci trepte a fost adaptata special pentru noul motor pe benzina, oferind o combinatie optima intre accelerare si consumul de combustibil.

Pe langa acest propulsor nou, propulsoarele MZR 1,8 litri si MZR 2,5 litri au fost imbunatatite.

Motorizarile diesel disponibile pe Mazda6 facelift au la baza acelasi propulsor de 2,2 litri, cu trei variante de putere (de la 129 la 180 Cai Putere).

Mazda6 facelift este a doua dintre cele trei premiere pe care Mazda le va prezenta la Geneva. Prima, noua Mazda5, a fost deja anuntata.

Lasa un comentariu