Acasa Renault VIDEO: Noul Renault Megane Sedan in actiune – motorizarea diesel 1.5 dCi 110 CP si transmisie automata EDC

VIDEO: Noul Renault Megane Sedan in actiune – motorizarea diesel 1.5 dCi 110 CP si transmisie automata EDC

de Adrian Mitrea

Renault Megane Sedan (sursa - Renault)

Renault Megane Sedan a ajuns la a treia generatie si se reintoarce ca inlocuitor pentru sedanul Renault Fluence. Asadar, sedanul compact al Renault revine la abordarea pe care au avut-o primele doua generatii: adica numele Megane si design comun cu al versiunilor hatchback si break. Iata o prezentare de 1 minut cu o versiune populara, dCi 110 (1,5 litri) si cutie de viteze automata cu dublu ambreiaj (EDC).

Specificatiile complete ale acestui Renault Megane Sedan pot fi consultate AICI, alaturi de un set de fotografii relevante. Masina concureaza pe piata cu modele precum Volkswagen Jetta si Mazda3 Sedan.

O trasatura speciala a lui Renault Megane Sedan este ca poate fi echipat cu tehnologie de acces tip maini libere pentru portbagaj (“Magic Trunk”), astfel ca o scurta miscare cu piciorul pe sub bara din spate a masinii deschide portbagajul. In cazul in care nu vine standard, acest sistem costa 150 euro cu tot cu TVA.

Printre dotarile standard ale masinii, care are echipare de top (numita Intens), se numara faruri integrale cu LED, iluminare ambientala cu LED, cruise control adaptiv, geamuri fumurii pe spate si actionare cu impuls a tuturor celor patru geamurilor electrice (functia AUTO).

Lasa un comentariu