Acasa Piata Auto SONDAJ: De ce te temi cel mai tare cand cumperi o masina second hand?

SONDAJ: De ce te temi cel mai tare cand cumperi o masina second hand?

de Adrian Mitrea

Citroen C1 (sursa - km77.com)

Achizitia unei masini la mana a doua presupune unele riscuri, indiferent de unde decizi sa o cumperi. Kilometri pot fi dati inapoi, unele reparatii sau reviziile curente este posibil sa nu fi fost facute in conformitate cu toate standardele de intretinere si reparatie impuse de producatorul masinii, iar in cele din urma exista si riscul ca masina respectiva sa fi fost furata. Am creat acest sondaj pentru a vedea care sunt elementele de care ne temem cel mai mult atunci cand cumparam o masina second hand.

De ce te temi mai tare cand cumperi o masina secnd hand?

View Results

Loading ... Loading ...

In Romania se comercializeaza anual circa 220.000 masini second hand importate si cam tot atatea masini la mana a doua deja existente in parcul auto national. Prin urmare, piata de masini la mana a doua se invarte in jurul valorii de 440.000 tranzactii/an.

Un sondaj anterior realizat de 0-100.ro arata ca cei mai multi dinre clientii de masini rulate (53%) vor cumpara urmatoarea lor masina second hand de la un dealer, in timp ce 47% ar prefera sa faca achizitia de la o persoana fizica.


Daca iti plac sondajele 0-100.ro, AICI le poti vedea pe toate si poti participa oricand la unul in care nu ai votat deja. In fiecare zi de marti avem un nou sondaj pentru tine! Daca vrei sa ne dai idei pentru urmatorul sondaj, scrie-ne la comentarii.

Lasa un comentariu