Acasa Renault Jerome Olive, fost sef al Dacia si al Grupului Renault Romania, devine seful ingineriei de productie si lantului de furnizori, in cadrul Aliantei Renault-Nissan

Jerome Olive, fost sef al Dacia si al Grupului Renault Romania, devine seful ingineriei de productie si lantului de furnizori, in cadrul Aliantei Renault-Nissan

de Adrian Mitrea

Jerome Olive (sursa - Renault)

Jerome Olive, fost director general al Dacia si al Grupului Renault Romania, avanseaza in cariera si devine, incepand cu 1 august 2015, seful ingineriei de productie si lantului de furnizori in cadrul Aliantei Renault-Nissan, inlocuindu-l astfel pe Shohei Kimura, care va fi instalat intr-un post nou, in productie, in cadrul Nissan, a anuntat Alianta.

Pana cand schimbarea va avea loc, Jerome Olive este vicepresedinte senior pentru productie si logistica pe Europa, in cadrul Renault, fiind responsabil de activitatea a 16 uzine. Pe acest post este din ianuarie 2014.

In noua sa functie, Jerome Olive va avea ca sarcina principala crearea unei mai bune sinergii intre marcile Renault si Nissan, in domeniul productiei si furnizorilor.

Olive, 57 ani, lucreaza pentru Renault din 1982, iar pana in prezent a detinut functii importante in cadrul companiei franceze. Cariera lui Jerome Olive s-a intersectat cu Dacia si Grupul Renault Romania in perioada 2010-2014.

Lasa un comentariu