Acasa BMW BMW va lansa cel mai performant M3 din istorie, M3 GTS

BMW va lansa cel mai performant M3 din istorie, M3 GTS

de Adrian Mitrea

BMW M3 GTS (sursa - BMW)

BMW va lansa in primavara anului viitor cel mai perfotmant M3 construit vreodata, denumit M3 GTS, destinat in principal utilizarii pe circuit, insa care va putea fi folosit si pe drumuri publice, a anuntat constructorul.

Interior BMW M3 GTS (sursa - BMW)M3 GTS cantareste mai putin de 1.500 de kilograme si are un motor V8 de 4,4 litri care dezvolta 450 de Cai Putere (CP).

Masina este fabricata in mare parte manual si va fi construita doar la cererea expresa a clientilor, asa ca cei care sperau sa o vada in showroom vor fi dezamagiti.

Transmisia disponibila pe M3 GTS (M DKG Drivelogic) este automata, are sapte trepte si dublu ambreiaj si poate fi comandata si prin levierul de pe consola centrala si de la padelele de pe volan.

BMW M3 GTS (sursa - BMW)Pentru a imbunatati performantele dinamice, masina este echipata cu eleron, are frane mai performante decat un M3 standard si are jante de 19 inci.

La nivel de siguranta, M3 GTS are un sistem ESP (care la BMW se numeste DSC) setat sa intervina tarziu, iar centurile de siguranta au prinderi in sase puncte, fata de trei puncte la o masina conventionala.

2 comentarii

EUGEN 10 noiembrie 2009 - 12:56

Avion frate , poate mosul imi aduce si mie asa ceva )))))))))

Reply
EUGEN 10 noiembrie 2009 - 10:56

Avion frate , poate mosul imi aduce si mie asa ceva )))))))))

Reply

Lasa un comentariu