Acasa Revista Presei Revista presei, 9 noi: Renault scoate Fluence si Latitude de pe piata germana. Ferrari nu simte nici acum criza

Revista presei, 9 noi: Renault scoate Fluence si Latitude de pe piata germana. Ferrari nu simte nici acum criza

de Redactia 0-100.ro

Revista Presei

Renault a decis sa scoata de pe piata din Germania actualele modele Fluence si Latitude. Motivul este cat se poate de simplu: vanzarile extrem de slabe inregistrate anul acesta, scrie Automarket.ro.

ATP Exodus, companie romaneasca care comercializeaza din 1995 piese de schimb pentru autovehicule, a inaugurat la Budapesta, prima sucursala din Ungaria, urmand ca in 2013 compania sa-si extinda reteaua cu inca doua centre, scrie wall-street.ro.

Postul de vulcanizator auto este platit cu 600 de lei pe luna. Un vopsitor auto castiga lunar cel putin 1,300 de lei net, un manager de produs piese auto incaseaza intre 2,000 de lei şi 2,500 lei net pe luna iar cei care lucreaza pe postul de technical project leader au un salariu net lunar de cel putin 4,500 de lei, scrie capital.ro, citand informatii de la Manpower.

Ultimele rapoarte arata ca Opel doreste sa construiasca o varianta de performanta OPC pentru cel mai mic model din gama sa – Adam, scrie voom.ro.

Ferrari a anuntat ca in primele noua luni ale acestui an a avut venituri cu 10% mai mari decat in aceeasi perioada a anului trecut si un profit net cu 7,6% mai mare decat in primele noua luni ale lui 2011, scrie promoto.ro.

Lasa un comentariu