Acasa Foto FOTO: Renault prezinta Grand Kangoo, alternativa la Dacia Lodgy

FOTO: Renault prezinta Grand Kangoo, alternativa la Dacia Lodgy

de Adrian Mitrea

Renault Grand Kangoo (sursa - Renault)

Renault lanseaza in aprilie o noua versiune a modelului Kangoo, denumita Grand Kangoo, mai lunga decat restul automobilelor din aceasta familie de modele, ce poate avea cinci sau sapte locuri. Grand Kangoo pare sa fie alternativa cu sigla Renault la Dacia Lodgy.

Mai intai va fi lansata versiunea cu sapte locuri, apoi cea cu cinci. Aceasta din urma dispune de un portbagaj de 930 litri, iar prin rabatarea celui de-al doilea rand de scaune se poate ajunge la un volum cargo de 3.400 litri. Spatiul poate creste chiar mai mult prin rabatarea scaunului din dreapta-fata (optional). Constructorul nu a comunicat spatiul disponibil in portbagaj pentru versiunea cu sapte locuri.

click aici pentru galeria foto

Varianta cu sapte locuri beneficiaza de doua scaune independente pe al treilea rand. Aceatea pot fi scoase complet din masina.

Lansat initial in 1997, Kangoo a avut pana la Grand Kangoo trei versiuni de lungime pentru furgoneta si o singura varianta pentru pasageri (cinci locuri). Acum exista deci cinci versiuni de lungime pentru Kangoo, dintre care doua pentru pasageri.

Grand Kangoo poate fi comandat doar cu motorul turbo diesel de 1,5 litri, fie intr-o versiune de putere de 90 Cai Putere (CP), fie 110 CP.

Lasa un comentariu