Acasa Revista Presei Revista presei, 14 mar: Mercedes pregateste BLS.Haine Trussardi pentru BMW Seria 5 GT

Revista presei, 14 mar: Mercedes pregateste BLS.Haine Trussardi pentru BMW Seria 5 GT

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Autostrada Soarelui, centura municipiului Constanta si calea ferata Bucuresti-Constanta vor fi date in exploatare anul acesta, a declarat premierul Emil Boc, citat de capital.ro.

Transportatorii rutieri se asteapta ca in acest an profiturile sa scada din cauza cresterii pretului la carburanti, iar o parte din firme vor intra in faliment, dupa ce si anul trecut castigurile au fost afectate de majorarea TVA si deprecierea leului, scrie MEDIAFAX.

Programul „Rabla” din acest an va per­mite achizitia unor masini noi si casarea unora mai vechi de zece ani inclusiv institutiilor publice, potrivit declaratiilor ministrului mediului Laszlo Borbely, relateaza Ziarul Financiar.

Germanii de la Mercedes vor sa introduca in 2014 un nou coupe cu patru usi care sa fie pozitionat sub actualul CLS. Acesta va avea la baza arhitectura viitorului B-Klasse si va utiliza noua platforma MFA, potrivit Automarket.ro.

Casa italiana de moda Trussardi cunoscuta indeosebi pentru haine de piele, blugi, posete si accesori a facut pulblica o editie limitata BMW Seria 5 GT pentru a celebra centenarul firmei de moda, scrie promotor.ro.

Lasa un comentariu