Acasa Curiozitati Asocierea cu vedete, o tendinta tot mai gustata de importatorii si dealerii auto din Romania

Asocierea cu vedete, o tendinta tot mai gustata de importatorii si dealerii auto din Romania

de Adrian Mitrea

Stefan Banica si BMW X1 (sursa - 0-100.ro)

Piata auto e in continua scadere de doi ani incoace, insa chiar si asa companiile auto trebuie sa gaseasca solutii pentru a se mentine in atentia putinilor cumparatori. Asa a ajuns sa fie tot mai des intalnita asocierea dintre marci si VIP-uri, in beneficiul ambelor parti. Iata cateva exemple.

Cantaretul Stefan Banica si-a lansat oficial cel mai nou album, Super Love, in urma cu nici o saptamana, la sediul Automobile Bavaria, cel mai mare dealer BMW si MINI din tara. Intr-o atmosfera amicala, cu prieteni si multa presa, Stefan Banica a lansat cel de-al doilea album al sau iesit pe piata in vreme de criza, primul fiind Un Craciun cu Stefan Banica (2009).

Printre invitati au fost Wilmark, cunoscut ca membru in juriul show-ului TV „Dansez pentru tine”, si muzicianul Virgil Iantu, care este si cunoscut om de televiziune. Pe langa ei, multi altii.

Automobile Bavaria pune la bataie un BMW X1 pentru fanii lui Banica care vor merge la deja traditionalul sau concert ce are loc in luna decembrie. Deci cei care poate stateau sa se gandeasca daca sa mearga la concert sau nu, vor fi stimulati de premiu.

Si pentru ca e criza, in showroom-ul Automobile Bavaria, la lansarea albumului Super Love, era amenajat un mic stand de la care prietenii lui Banica, presa si clientii BMW participanti la eveniment puteau cumpara albumul pentru 25 de lei.

Majestatea Sa Regele Mihai la volanul BMW X5, alaturi de Alteta Sa Regala Principesa Margareta (sursa - Automobile Bavaria)Parteneriatul cu Stefan Banica nu e singurul pe care il are Automobile Bavaria cu persoane importante. Regele Mihai I conduce un BMW X5 tot de la Automobile Bavaria, din decembrie 2009. SUV-ul X5 inlocuieste o limuzina BMW Seria 7 pe care Regele a condus-o anterior.

Mai discret decat restul, celebrul actor Marcel Iures, vocea din spatele spoturilor publicitare cu BMW difuzate la televizor, conduce si el tot masini BMW, insa nu de la un dealer, ci acordate de importatorul marcii pe plan local, BMW Group Romania.

Citroen Romania a atacat puternic lumea filmului si vedete TV. In acest moment, Laura Cosoi, Dana Rogoz si Andreea Patrascu conduc fiecare cate un Citroen C3 Picasso.

Razvan Simion si Dani Otil de la emisiunea „Neatza cu Razvan si Dani” sunt si ei imagine Citroen in Romania. Primul conduce un C4, iar al doilea un C5 Tourer.

Dezbracatu’ de la emisiunea Cronica Carcotasilor merge cu un Citroen DS3, iar vedeta TV Luana Ibacka cu un SUV Citroen C-Crosser. Actorul Gheorghe Visu merge la volanul unui Citroen C6.

Pe langa aceste asocieri cu vedete locale, Citroen s-a mai promovat discret si in filme precum Marti, dupa Craciun, in care personajul principal conduce un Citoen C5. Un Citroen C3 Picasso a aparut si in filmul Ho Ho Ho, in care personaj principal este Stefan Banica.

Si alte marci au parteneriate de imagine cu VIP-uri locale, insa BMW si Citroen sunt marcile care au cea mai mare acoperire.

Dani Otil si Citroen C5 Tourer (sursa - Citroen)

Razvan Simion si Citroen C4 Picasso (sursa - Citroen)

Laura Cosoi si Citroen C3 Picasso (sursa - Citroen)

Luana Ibacka si Citroen C-Crosser (sursa - Citroen)

Dana Rogoz si Citroen C3 Picasso (sursa - Citroen)

Lasa un comentariu