Acasa Romania Toyota Avensis, masina de politie pe Autostrada Soarelui

Toyota Avensis, masina de politie pe Autostrada Soarelui

de Costea Arsene

Toyota Avensis de Politie (sursa - Toyota Romania)

Doua Toyota Avensis patruleza, pana in toamna, pe Autostrada Bucuresti – Cernavoda (A2), in  baza unui parteneriat incheiat intre Toyota Romania si Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), a anuntat compania.

Traficul pe Autostrada Soarelui este unul extrem de intens in perioada de vara, iar noi facem eforturi considerabile pentru a asigura un trafic civilizat si sigur. Cele doua masini constituie un sprijin real in indeplinirea obiectivelor noastre”, a declarat reprezentantul Inspectoratului General al Politiei Romane, Directia Rutiera, comisarul sef Cristian Calin.

Cel doua masini Avensis au echipari de top, fiind dotate cu un motor turbo diesel de 2,2 (2.2 D-CAT) de 177 Cai Putere (CP), respectiv cu un motor turbo diesel de 2,2 (2.2 D-4D) de 150 CP. Ambele beneficiaza de tehnologia Toyota Optimal Drive ce asigura un consum de combustibil si emisii poluante reduse.

Cele doua Avensis vor fi folosite de Politie pana in toamna.

Anul trecut, un parteneriat similar a incheiat Porsche Romania cu IGPR, furnizand Politiei, pe timpul verii, un automobil Seat Leon Cupra de 240 CP.

Toyota Avensis de Politie (sursa - Toyota Romania)

Lasa un comentariu