Acasa Revista Presei Revista presei, 25 iunie: Incepe Red Bull Romaniacs. Cum arata lupta low cost acum 25 de ani

Revista presei, 25 iunie: Incepe Red Bull Romaniacs. Cum arata lupta low cost acum 25 de ani

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Red Bull Romaniacs 2010 debuteaza sambata 26 iunie, la ora 14.00, pe B-dul. Coposu din centrul. Cel mai dificil raliu hard enduro din lume va continua duminica, cu prima zi in munti si se va termina in Piata Mica din Sibiu miercuri, 30 iunie, informeaza promotor.ro.

Lukoil Romania ar putea sa isi extinda reteaua de benzinarii cu 50 de statii, de la nivelul actual de 310 unitati, pe masura ce vor fi construite noi autostrazi, a declarat Constantin Tampiza, coordonatorul strategiei de dezvoltare a subsidiarei locale a grupului petrolier rus, potrivit MEDIAFAX.

Design ingenios, standarde inalte de calitate, interior luxos pentru o masina low-cost cu tractiune fata, sintagmele nu descriu o masina cu pretentii, ci fac parte dintr-o reclama din 1985 la Dacia 1310 intr-un ziar din Canada. Febra masinilor low-cost nu e noua, ci acum 25 de ani se manifesta puternic in Canada unde Dacia, Skoda si Hyundai au intrat la jumatatea anilor 80′ si au incins o batalie a masinilor ultra -ieftine, relateaza HotNews.ro.

Rupert Stadler, seful marcii Audi, se arata increzator cu privire la sansele marcii din Ingolstadt de a deveni producatorul premium numarul unu in lume in urmatorii ani, scrie automarket.ro.

Ford Motor va investi 450 milioane de dolari pentru a construi o noua fabrica in Thailanda, subliniind angajamentul companiei americane de alege statul asiatic ca baza de productie in Asia, in pofida tulburarilor sociale, transmite AP, informatie preluata de Financiarul.

Lasa un comentariu