Acasa Revista Presei Revista presei, 6 apr.: Rusii ar putea produce Jeep. 67 de accidente grave de Paste

Revista presei, 6 apr.: Rusii ar putea produce Jeep. 67 de accidente grave de Paste

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Adrian Prodanel, seful Motor AG, dealerul BMW din Pitesti, considera ca pretul terenurilor din Capitala nu a ajuns inca la cel mai scazut nivel, inceputul acestui an fiind perioada in care investitiile sunt din ce in ce mai atractive, scrie Ziarul Financiar.

Productia de modele Jeep ar putea fi mutata partial in fabricile Sollers din Rusia. Scopul acestei decizii este marirea cotei de piata a marcii Jeep pe piata respectiva si dublarea vanzarilor in urmatorii patru ani, potrivit automarket.ro.

Inmatricularile Dacia in Spania au crescut de trei ori si jumatate in martie, fata de aceeasi luna din 2009, sustinand un avans de peste doua ori si jumatate in primul trimestru al anului, la 4.436 de unitati, potrivit asociatiei spaniole a importatorilor auto, citata de capital.ro.

Costurile salariale de sapte ori mai mici ca in Franta dar si faptul ca mare parte din furnizori se afla pe plan local sunt factori care fac ca productia unei Dacii sa fie cu 2.000 de euro mai ieftina in Romania si alte tari emergente, decat in Franta, spune seful programului Logan, Gerard Detourbet, citat de La Tribune, informatie preluata de HotNews.ro.

13 oameni si-au pierdut viata, iar alti 73 au suferit traumatisme grave care au necesitat interventia echipajelor de urgenta. In total s-au petrecut 67 de accidente grave de Paste, potrivit antena3.ro.

Lasa un comentariu