Acasa Ford FOTO: Ford EcoSport facelift, prezentat in SUA. Versiunea pentru Europa va fi produsa in Craiova

FOTO: Ford EcoSport facelift, prezentat in SUA. Versiunea pentru Europa va fi produsa in Craiova

de Adrian Mitrea

Ford EcoSport facelift (sursa - Ford)

Ford EcoSport, intr-o versiune restilizata, este prezentat in SUA, la Salonul Auto de la Los Angeles, afisand un design care sa il apropie estetic mai mult de Escape/Kuga si Edge. In interior masina a primit o tableta multimedia noua (SYNC 3), cu afisaj tactil de 8 inch, noi instrumente de bord, iar combinatiile de materiale si culori pot fi acum mai variate. Versiunea europeana nu va fi cu mult diferita de aceasta si va intra in productie si in Romania, din a doua parte a anului 2017.

EcoSport restilizat a fost dezvaluit pe Snapchat, Ford sustinand ca aceasta este prima dezvaluire a unei masini pe aceasta retea de socializare. DJ Khaled anuntate ca va dezvalui personal masina.

Oricum, evenimentul online este premergator Salonului Auto de la Los Angeles, unde EcoSport facelift este prezentat in “carne si oase”.

Echiparile superioare vin cu sistem audio B&O PLAY, cu 10 difuzoare, funizand o putere totala de 675 W.

SYNC 3 ofera conectivitate cu terminale Apple si Android, prin Apple CarPlay si Android Auto.

Masina vine dotata cu doua prize USB si o priza conventionala, de mare putere, la care poate fi incarcat, spre exemplu, un laptop (110 V in SUA, 230 V in Europa).

Ford EcoSport Facelift (sursa - Ford)

Pe langa motorul 1.0 EcoBoost, modelul EcoSport pentru piata din SUA poate fi echipat si cu un motor de 2 litri. Ambele sunt cuplate exclusiv la transmisii automate cu sase trepte.

Ford spune ca EcoSport va ajunge in showroom-urile din SUA la inceput de 2018, deci peste mai bine de un an de aici incolo. Asadar, cel mai mic SUV Ford va fi vandut si in SUA, piata unde nu a fost disponibil pana acum.

In ceea ce priveste piata europeana, este clar ca actualul EcoSport va fi comercializat inca un an de acum incolo, urmand ca varianta restilizata sa fie introdusa in productie in a doua parte a anului 2017. Este important sa retinem ca versiunea europeana a Ford EcoSport nici macar nu a fost dezvaluita oficial.

Ford EcoSport este fabricat in Brazilia (Comacari), India (Chennai), Thailanda (Rayong) si Rusia (Naberezhnye Chelny), iar din 2017 va fi fabricat si la Craiova, dupa cum a anuntat oficial Ford.

Ford EcoSport Facelift (sursa - Ford)

Ford EcoSport Facelift (sursa - Ford)

Ford EcoSport Facelift (sursa - Ford)

Ford EcoSport Facelift (sursa - Ford)

Ford EcoSport Facelift (sursa - Ford)

Ford EcoSport Facelift (sursa - Ford)

Lasa un comentariu