Acasa Chrysler Peste 500 masini Chrysler 300 din Romania, rechemate in service din cauza airbag-urilor

Peste 500 masini Chrysler 300 din Romania, rechemate in service din cauza airbag-urilor

de Adrian Mitrea

Chrysler 300C (sursa - Chrysler)

Un total de 516 unitati Chrysler 300, vandute in Romania in perioada 2005-2010, sunt rechemate in service din cauza airbag-urilor, problema fiind deja foarte cunoscuta la multe alte masini echipate cu airbag-uri provenite de la furnizorul japonez Takata.

“Este posibil ca in anumite cazuri carcasa interioara a airbag-ului sofer a autovehiculului sa se rupa, din cauza unei presiuni interioare excesive, in timpul unui eveniment in care actioneaza airbag-ul. Aceasta situatie este mult mai probabila sa apara in cazul in care vehiculul a fost expus la un nivel ridicat de umiditate pentru perioade lungi de timp. Ruperea carcasei interioare, in timpul evenimentelor in care actioneaza airbag-ul, poate conduce la aparitia unor fragmente metalice ce pot rani pasagerii autovehiculelor”, a anuntat AutoItalia, reprezentantul oficial al Chrysler pe piata locala.

Este nevoie de circa o ora pentru reparatie, aceasta constand in inlocuirea carcasei interioare a airbag-ului frontal pentru sofer, amplasat in volan.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

AICI poti vedea toate campaniile de rechemare facute de producatorii auto, pe piata din Romania.

Lasa un comentariu