Acasa Revista Presei Revista presei, 3 noi: Mercedes cumpara o parte din MV Agusta. Aston Martin poate vinde din nou in SUA

Revista presei, 3 noi: Mercedes cumpara o parte din MV Agusta. Aston Martin poate vinde din nou in SUA

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Programul guvernamental de stimulare a cumpararii de autoturisme noi, prin care statul va garanta finantarea pentru achizitia unui autoturism nou, va beneficia in 2014 de un plafon total al garantiilor de 50 de milioane de lei, potrivit proiectului normelor de implementare a Programului Prima Masina, scrie Wall-Street.ro.

Mercedes va achizitiona 25% din actiunile producatorului italian de motociclete MV Agusta Motor, anunta Ziarul Financiar.

Producatorul auto britanic Radical Sportscars a prezentat public noua sa masina de curse SR8 RSX in cadrul unui eveniment desfasurat in Barcelona, anunta autoplay.ro.

Aston Martin poate comercializa modelele DB9 si Vantage in SUA dupa ce a primit o scutire temporara pentru noile reguli de siguranta, scrie Automarket.ro.

Media germana anunta ca legendarul circuit de la Nurburgring a fost vandut miliardarului rus Viktor Kharitonin, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu