Acasa Porsche Porsche recheama in service 16.429 masini sport din liniile de modele 911 si 718. Posibile probleme la sistemul de injectie

Porsche recheama in service 16.429 masini sport din liniile de modele 911 si 718. Posibile probleme la sistemul de injectie

de Adrian Mitrea

Porsche 718 Cayman (sursa - Porsche)

Porsche recheama in service 16.429 automobile 911 Carrera, 718 Boxster si 718 Cayman comercializate la nivel mondial deoarece este posibil ca suruburile de prindere a rampelor de injectie de combustibil sa se desprinda. La service, suruburile de prindere vor fi inlocuite cu suruburi reproiectate, potrivit Porsche.

Proprietarii din Romania ai modelelor vizate vor fi contactati direct de catre Centrul Porsche Bucuresti. Vizita la service va fi programata cat mai curand posibil si va fi gratuita, ca in cazul oricarei operatiuni de recall.

Porsche nu a dat detalii despre cate masini sunt vizate in Romania, dar tinand cont de volumele acestor masini putem vorbi in cel mai rau caz despre „zeci” de unitati. Cele mai bine vandute modele Porsche in Romania sunt Macan si Cayenne, nu 911 sau modelele din familia 718.

Lasa un comentariu