Acasa Romania Elektrobit se extinde in Romania si India

Elektrobit se extinde in Romania si India

de Adrian Mitrea

(sursa - Elektrobit)

Elektrobit (EB), companie ce dezvolta de solutii tehnologice integrate pentru industria de automobile, se extinde in Timisoara (Romania) si Bangalore (India), a anuntat compania. Elektrobit este detinuta in totalitate de concernul Continental.

Extinderea activitatii inseamna si un plus de pana la 80 de ingineri software in cele doua orase – cel din Romania si cel din India.

Cu aceste resurse suplimentare si personal calificat, Elektrobit intentioneaza sa sprijine dezvoltarea actuala a liniei sale de solutii – EB tresos – si sa-si extinda eforturile in urmatoarea generatie de AUTOSAR.

Elektrobit furnizeaza in prezent producatorilor si distribuitorilor de automobile de top solutii software si servicii intr-un spectru larg de domenii, care includ: asistenta la condus, de navigatie, de infotainment, masini conectate intre ele si infrastructura auto.

Solutiile de ultima generatie AUTOSAR, compatibile pentru unitatile de control electronic (ECU), cuprind software-ul de baza, sisteme de operare, sisteme de configurare, solutii de siguranta, testare si servicii de integrare.

„Birourile din India si Romania se vor concentra pe consolidarea portofoliului de software, solutii si servicii Elektrobit AUTOSAR pentru a indeplini cerintele din ce in ce mai complexe ale pietei”, a anuntat Elektrobit.

Extinderea este cea mai recenta miscare in strategia Elektrobit cu scopul de a crea o retea globala de specialitate, orientata spre toti clientii, cu birouri internationale de dezvoltare aflate intr-o stransa legatura.

Elektrobit (EB) este o companie detinuta in totalitate de Continental si activeaza pe piata de 25 de ani. Printre altele, Elektrobit dezvolta tehnologii pentru interfata om-masina (HMI), unitati de control (ECU), asistenta la condus.

Lasa un comentariu