Acasa Foto VIDEO, FOTO: Noul Renault Megane debuteaza la Salonul Auto de la Frankfurt

VIDEO, FOTO: Noul Renault Megane debuteaza la Salonul Auto de la Frankfurt

de Adrian Mitrea

Renault Megane (sursa - Renault)

A patra generatie a modelului compact Megane este gata de lansare, urmand sa fie dezvaluit publicului larg la Salonul Auto de la Frankfurt (17-27 septembrie). Pana atunci avem primele fotografii si informatii oficiale: masina este mai joasa si mai lata, are un ampatament mai mare si primeste inca de la lansare o versiune GT. In ceea ce priveste Megane R.S., el va ramane in continuare pe piata neschimbat.

Noul Renault Megane afiseaza acelasi limbaj de design ca modelul Talisman.

„Pe piete atat de competitive ca cea a berlinelor compacte, era esential pentru Noul Megane sa se poata distinge inca de la prima vedere”, a declarat Franck Le Gall, designer Renault.

Garda la sol este mai redusa cu 25 mm, latimea a crescut cu 47 mm in fata si 39 mm in spate, iar ampatamentul este cu 28 mm mai lung, consola fata fiind mai redusa (botul mai putin plonjat).

Megane GT, versiune speciala disponibila inca de la lansare, ofera o bara de protectie fata redesenata pentru a exprima mai multa sportivitate. Integreaza o gura de aerisire mai larga si grila frontala in forma de fagure. In spate, design-ul noului Megane GT este subliniat de cele doua evacuari cromate ce continua design-ul sportiv al partii din fata si incadreaza un difuzor venit din universul Formula 1.

Noul Megane GT poarta logo-ul Renault Sport (R.S.) in partea din spate, deasupra aripilor, precum si in fata. Aceasta versiune sportiva propune o culoare inedita „Bleu Iron” asociata unor elemente in „Dark Metal” in fata si pe oglinzile exterioare, pentru a sublinia apartenenta la universul GT. Noul Megane GT propune de asemenea jante de aluminiu de 18 inch, diamantate, dezvoltate special de Renault Sport, spune producatorul auto francez.

Detaliile legate de tehnologii si motorizari vor fi prezentate la Salon.

citeste AICI toate stirile legate de Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Renault Megane (sursa - Renault)

Lasa un comentariu