Acasa BMW VIDEO, FOTO: BMW 3.0 CSL Hommage R, tribut adus trecutului competitional glorios al BMW

VIDEO, FOTO: BMW 3.0 CSL Hommage R, tribut adus trecutului competitional glorios al BMW

de Adrian Mitrea

BMW 3.0 CSL Hommage R (sursa - BMW)

BMW a creat un nou concept-tribut, modelul BMW 3.0 CSL Hommage R, pentru a marca victoriile din motorsport ale modelului BMW 3.0 CSL in 1975. Fiind prezentat in SUA, la Concursul de Eleganta Auto de la Pebble Beach, conceptul marcheaza si 40 de ani de prezenta BMW in America de Nord, biroul de aici fiind primul din afara Europei pentru marca bavareza.

Conceptul BMW 3.0 CSL Hommage R respecta principiul “ochii la drum, mainile pe volan” si totul in masina este construit de asa natura incat sa-l ajute pe sofer. Totul este insa minimal la capitolul confort, iar singura dotare semnificativa in acest sens sunt cele doua prize de aer care alimenteaza pilotul cu aer proaspat servit la temperatura mediului inconjurator.

Fiind mai degraba un concept simbolic, BMW nu da detalii despre tehnologia motorului sau alte specificatii tehnice. Se observa insa orientarea catre LED-uri organice, dupa cum sunt prezentate stopurile spate, la fel ca si in cazul BMW Concept M4 GTS – concept prezentat de asemenea la Pebble Beach.

Lasa un comentariu