Acasa Porsche VIDEO: Porsche ne dezvaluie cum suna Cayman GTS

VIDEO: Porsche ne dezvaluie cum suna Cayman GTS

de Adrian Mitrea

Porsche Cayman GTS (sursa - Porsche)

Porsche Cayman poarta pentru prima data eticheta GTS – care se traduce printr-un sunet deosebit al esapamentului si prestatii superioare altor versiuni ale modelului (Cayman sau Cayman S). In primul clip de prezentare, Porsche ne arata cum suna Cayman GTS, inainte de lansarea oficiala.

Porsche Cayman GTS va fi disponibil in Romania din luna mai, incepand de la pretul de 66.281 Euro fara TVA (82.188 Euro cu TVA).

Combinatia de litere provine de la modelul Carrera 904 GTS, o masina de curse din anul 1963, care ar putea fi, de asemenea, inregistrata pentru a fi condusa pe drumurile publice. In anii 1980 și 1990, modelele 924 GTS și 928 GTS au cultivat acest principiu. Acesta a renascut in 2007, sub forma modelului Cayenne GTS si a fost ulterior pus de asemenea in aplicare pentru seria 911 si Panamera.

Motorul boxer cu sase cilindri montat pe Cayman GTS se bazeaza pe motorul de 3,4 litri de la Cayman S. Datorita reglajului bine optimizat, propulsorul livreaza acum cu 15 CP (11 kW) mai mult. Acest lucru inseamna ca versiunea Cayman GTS dezvolta 340 CP (250 kW). Cuplul a crescut, de asemenea, cu 10 Nm. In plus, pachetul Sport Chrono vine standard. Astfel, impreuna cu sistemul PDK optional si cu butonul activ Sport Plus, Cayman GTS sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 4,6 secunde.

Masinile Porsche sunt importate si comercializate in Romania prin Porsche Inter Auto (PIA) Romania.

Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. Reteaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor  cinci centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si SEAT. Grupul Volkswagen este actionar unic al Holdingului Porsche. De asemenea, Porsche Inter Auto Romania este distribuitor exclusiv pentru marcile Bentley si Lamborghini.

Lasa un comentariu